Boligventilationsvarmepumper

Boligventilationsvarmepumper har en række fordele. Grundprincippet er at anvende varmen i den luft, som ellers blæses ud med ventilationsluften, til at opvarme huset og det varme brugsvand. Ud fra dette princip har vi udviklet komplette systemer, hvor man endvidere får effektiv ventilation med maksimale besparelser og komfort.

Enkelt og behageligt

Det er nemt at opnå den bedste varmeøkonomi med IVT€™s boligventilationsvarmepumper. Man indstiller blot den ønskede temperatur på betjeningspanelet, som har et letlæseligt display. Anlæggets computer sørger derefter for, at man altid har den maksimale varmeeffekt og den bedste varmeøkonomi.

Med tanke på miljøet

Den varme, som genvindes, afgiver hverken røg eller sod, blot ren varme og varmt vand. IVT€™s boligventilationsvarmepumper indeholder et kølemedium, der er en naturlig del af kredsløbet, og som endvidere klarer energigenvinding med høj virkningsgrad.

Varmt vand om sommeren

Generelt er omkostningerne til opvarmning af brugsvand mindst en fjerdedel af parcelhusets totale varmeomkostninger. I den varme årstid anvendes varmepumpen kun til at fremstille billigt, varmt brugsvand.

IVT Kompaktkollektor

IVT€™s unikke kompaktkollektor yder maksimal effekt fra en minimal flade. Den er bedst egnet, når grunden er lille, kombineret med en boligventilationsvarmepumpe, f.eks. IVT 495 TWIN, da varmen i udblæsningsluften genlader kollektoren med varme, når der ikke er behov for den i huset.