Naturvarme produkter

IVT har markedets bredeste program af varmepumper og besidder endvidere unik erfaring og viden på området.

Til alle huse IVT kan tilbyde flere modeller end andre fabrikanter. Vores varmepumper henter varme fra jord, undergrund, vand, udeluft eller boligventilationsluft. Det betyder, at vi har varmepumper, som passer til ethvert hus, uanset hvor det ligger, hvordan huset opvarmes i dag eller hvis der er tale om nybyggeri.

Eksperter står altid til rådighed
IVT varmepumper installeres af veluddannede og certificerede forhandlere. De er udannet med henblik på at kunne bedømme helheden i husets energianvendelse og kan dermed foreslå den bedste besparelse for fremtiden. Der er tale om seriøse fagmænd, der helt gratis opstiller en besparelseskalkule, som viser hvor meget, der kan bespares i hvert enkelt tilfælde.

Først med Svanemærket
Vi er som oftest først med den nye teknik og vi styrer udviklingen. I april 2005 fik vi også det ypperste bevis på vores satsninger på miljøområdet, da vi som den første varmepumpevirksomhed fik tildelt retten til at mærke vore produkter med Svanemærket. Ved at leve op til Svanemærkets hårde krav kan vi tilbyde varmepumper, som satser på miljøet som et stærkt argument for valg af opvarmningsmetode.

Størst i Europa
IVT ejes af BBT Thermotechnik, en virksomhed i Bosch Gruppen. Det betyder, at vi indgår i en koncern, der er førende i Europa inden for området for boligopvarmning. Dermed har vi også adgang til spydspidsteknologi og store ressourcer til forskning og udvikling.