Fremtidens varmekilde

Naturvarme

Naturvarme er varme, som findes i den omgivende natur. Det kalder vi fremtidens energikilde. Vores omgivelser rummer en evig kilde til naturlig, gratis varme, som nemt og billigt kan trækkes ud ved hjælp af moderne teknologi og anvendes i den daglige opvarmning af boligen.

Med naturvarme kan du spare mange penge på el- og varmeregningen, samtidig med at du er med til at skåne miljøet. Her på siden kan du læse meget mere om naturvarme, og hvordan du skifter til en mere økonomisk og klimarigtig opvarmning.

Naturvarme med varmepumper

For at kunne udnytte naturvarme skal varmeenergien trækkes ud af omgivelserne, og temperaturdifferencen anvendes derefter til opvarmning. Dette kan gøres på forskellig vis. Den mest almindelige måde at udnytte naturvarme i Danmark er den såkaldte luft-til-luft varmepumpe.

Du kan også vælge en luft-til-vand varmepumpe eller at varme op med jord-, sø- eller bjergvarme. Fælles for denne udnyttelse af naturvarme er høj effektivitet og et lavt energiforbrug. Naturvarme er således en særdeles klimavenlig løsning, som sikrer dig et godt klima året rundt.

Naturvarme sparer dig penge

Du kan spare rigtig mange penge ved at skifte til opvarmning med naturvarme. Det er ikke usædvanligt, at skiftet fra oliefyr til naturvarme halverer husstandens udgifter til varme. Derudover er der store besparelser at hente, når det gælder driftssikkerhed, vedligehold og levetid. Samlet set er naturvarme altså et særdeles fornuftigt alternativ, hvis du i øjeblikket har traditionelle varmekilder såsom fjernvarme, naturgas, oliefyr og brændeovn.

Energistyrelsen anbefaler naturvarme

Energistyrelsen anbefaler brug af naturvarme. Lige uden for din bolig er der ubegrænsede mængder af naturvarme, som er lige til at hente ind i huset. Det er en effektiv og billig måde at opvarme din bolig på. Faktisk har naturvarme så mange fordele, at den ofte kaldes fremtidens opvarmningsmetode. Med naturvarme er du med til at skåne miljøet – helt enkelt. Derfor anbefaler Energistyrelsen, at man skifter over til naturvarme.

Vi tilbyder IVT og Bosch naturvarme-produkter

Hos Naturvarmecity.dk er vi stolte af at være en af landets førende leverandører af de populære IVT naturvarme-produkter. IVT er Europas førende producent af anlæg til udnyttelse af naturvarme. Kvalitet og ydeevne er i top, mens energiforbruget er i bund. Uanset hvilket anlæg du foretrækker til udtrækning af naturvarme, har IVT det største udvalg. Som den eneste europæiske naturvarme-producent kan IVT blandt andet tilbyde en svanemærket varmepumpe til endnu større glæde for miljøet.

Vi er desuden certificerede Bosch partnere og tilbyder 5 års tryghedsgaranti på alle IVT og Bosch produkter. Vi har altid et bredt sortiment, og vores dygtige, faguddannede medarbejdere sikrer dig, at du får det helt rigtige produkt, matchende dine ønsker og behov. Få grundig, professionel vejledning og et produkt med lang levetid og høj ydeevne.

Køb naturvarme-anlæg hos Naturvarmecity.dk allerede i dag og glæd dig til at spare mange penge. Kontakt os og få et godt tilbud.

Luft / Luft VARMEPUMPE

NYHED

Bosch Compress 8000

Bosch Compress 8000 AA 8,5 kw

 

Bosch Compress:

Compress 8000 AA  23.000,- kr.
Compress 7000 AA   18.500,- kr.
Compress 5000 AA   16.000,- kr.
inkl. standart montering

Max. 3m Rørtræk.

Priser inkl. moms

Åbningstider

København

Rentemestervej 32 – 34
2400 København NV

Mandag – Fredag: 08.00 – 15.00

Kontakt os for aftale:
kontor: 38 87 19 89
Udstilling : 20 97 19 89

E-Mail: henrik@naturvarmecity.dk

Links

 

Facebook:

Øllegaard Naturvarme

Vores El Hjemmeside: 

www.el-cool.dk

IVT: 

www.ivt.dk

Bosch Climate:

www.bosch-climate.dk

Boring i Helsingør: 

http://www.tv2regioner.dk/

TV SPOT:

http://www.ivt.se/

Compress 6000 Jordvarmepumpe:

Produktbillede set fra siden

bosch-compress-5000-lw

 

Luft til Vand Varmepumpe:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

 

alt

 

Luft til Luft Varmepumpe Compress 5000 AA:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

alt