IVT

Hvem er IVT?

IVT er Europas førende producent af energibesparende varmepumper. I mere end 30 år har IVT leveret professionelle løsninger til tilfredse kunder i hele Europa. IVT har hovedsæde i Sverige, og mere end 30.000 svenskere har allerede en IVT varmepumpe installeret i deres bolig. IVT har udviklet en særlig teknologi, som sikrer dig minimale varmeudgifter. Du er uafhængig af energiprisernes udvikling og har stabil, klimavenlig energi året rundt. Spar penge og skån miljøet med IVT varmepumper – din garanti for høj kvalitet.

Vi tilbyder

Hos Naturvarmecity.dk finder du altid et stort udvalg af IVT produkter. Vi fører det nyeste og bedste indenfor IVT varmepumper og står altid til rådighed med professionel rådgivning og vejledning, så du får et produkt, som til fulde lever op til dine forventninger, og som matcher dine aktuelle ønsker og behov.

Lav drift, høj ydeevne

Med en IVT varmepumpe opnår du teknologi tilpasset det nordiske klima, hvilket sikrer dig optimale besparelser, også når energipriserne stiger. En IVT varmepumpe giver dig minimale driftsomkostninger og maksimal ydeevne – uanset temperaturen udenfor. En IVT varmepumpe er en investering i fremtid – til glæde for dig, din familie og miljøet.

Hvorfor vælge IVT?

IVT kan tilbyde et større udvalg af modeller end andre fabrikanter. Hos IVT finder du varmepumper til enhver type bolig, uanset beliggenhed og nuværende varmekilder. En IVT varmepumpe er miljørigtig, både globalt og lokalt. Det skyldes, at en IVT varmepumpe udelukkende anvender ren, gratis lagret energi fra den omgivende natur. En IVT varmepumpe fungerer uden miljøbelastende transport og er således synonymt med klimavenlig nærvarme.

Nem installation og betjening

IVT varmepumper kan installeres i alle boliger. De er nemme at vedligeholde, og en computerstyret styreenhed sørger for, at varmen altid er passende indendørs for det bedst mulige indeklima. Vælg en temperatur, så sørger din IVT varmepumpe for resten. Det er nemt at installere en IVT varmepumpe. Den fører den rene, miljørigtige varme direkte ind i eksisterende radiatorer og giver således en behagelig og stabil varme i hele hjemmet. Du kan også koble din IVT varmepumpe til gulvvarmen og således spare endnu flere penge.

Din sikkerhed for et godt resultat

IVT varmepumper installeres udelukkende af certificerede forhandlere. Hos Naturvarmecity.dk er vi stolte af at være en af de førende IVT forhandlere i Danmark. Vi har et stort udvalg af IVT varmepumper og tilbyder altid en gratis besparelseskalkule, som viser hvor meget, der kan bespares i hvert enkelt tilfælde. Således har du det bedst mulige beslutningsgrundlag, når du handler hos os.

Kontakt

Lad en fagmand rådgive dig. Hos Naturvarmecity.dk er du i trygge hænder. Vores professionelle serviceteam har mange års erfaring indenfor IVT produkter. De kan på professionel vis bedømme helheden i din boligs energianvendelse og dermed foreslå den optimale besparelse for fremtiden. Vores medarbejdere har stor ekspertise indenfor design, installering og servicering af IVT varmepumper og kan skræddersy den helt rigtige løsning til dig. Kontakt os og hør meget mere om IVT varmepumper, og hvad vi kan gøre for dig.

Luft / Luft VARMEPUMPE

NYHED

Bosch Compress 8000

Bosch Compress 8000 AA 8,5 kw

 

Bosch Compress:

Compress 8000 AA  23.000,- kr.
Compress 7000 AA   18.500,- kr.
Compress 5000 AA   16.000,- kr.
inkl. standart montering

Max. 3m Rørtræk.

Priser inkl. moms

Åbningstider

København

Rentemestervej 32 – 34
2400 København NV

Mandag – Fredag: 08.00 – 15.00

Kontakt os for aftale:
kontor: 38 87 19 89
Udstilling : 20 97 19 89

E-Mail: henrik@naturvarmecity.dk

Links

 

Facebook:

Øllegaard Naturvarme

Vores El Hjemmeside: 

www.el-cool.dk

IVT: 

www.ivt.dk

Bosch Climate:

www.bosch-climate.dk

Boring i Helsingør: 

http://www.tv2regioner.dk/

TV SPOT:

http://www.ivt.se/

Compress 6000 Jordvarmepumpe:

Produktbillede set fra siden

bosch-compress-5000-lw

 

Luft til Vand Varmepumpe:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

 

alt

 

Luft til Luft Varmepumpe Compress 5000 AA:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

alt