Varmepumpe Metro | Halver varmeregningen med Metro varmepumpe

Varmepumpe Metro

Vi tilbyder levering og installation af jordvarmepumper og luft-til-vand Metro varmepumper. Vi har god erfaring med Metro varmepumper, der står for dansk kvalitet og innovativt design og som er nemme at installere og vedligeholde.

Jordvarmepumpe fra Metro

Få vedvarende energi med en jordvarmepumpe. En Metro jordvarmepumpe kan give op til fem gange så meget energi, som den anvender i drift – det er noget, som luner i budgettet og gavner miljøet.

Ved hjælp af jordvarmeslanger og en jordvarmepumpe omdanner anlægget jordens varme til energi. Anlægget kan trække varme ud af jorden året rundt, og det fungerer helt ned til -20 grader. Energien kan du bruge til at opvarme brugsvand eller overføre til centralopvarmningen af dit hjem. Har du en grund på over 300-400 kvm. med frit areal, er en Metro jordvarmepumpe en rigtig fornuftig investering i fremtiden.

Ønsker du at få installeret en jordvarmepumpe fra Metro, så kontakt os og hør mere. Vi har over 40 års erfaring og står klar med vejledning og et godt tilbud.

Luft-til-vand varmepumpe Metro

Ønsker du en behagelig varme i dit hjem, men har du ikke plads til et større jordvarmesystem? Så er en luft-til-vand varmepumpe fra Metro et godt valg. Drop din nuværende opvarmningsmetode og skift over til en Metro varmepumpe, der udnytter luftens varmeenergi og kan halvere dine varmeudgifter.

Selvom varmepumpen bruger strøm vil den typisk levere mere end tre gange så meget energi (varme), som den bruger på el. Derfor vil en investering i denne varmepumpe fra Metro være tjent hjem på 6-12 år. Hvor meget du kommer til at spare på varmepumpen afhænger af dit energibehov, husets isolering og fremløbstemperaturer mm. Kontakt os og få et overslag på, hvor meget du kan spare ved at installere en Metro varmepumpe.

Du får et omvendt køleskab, der i stedet for kulde producerer varme til vandet i en varmtvandsbeholder i din pumpe. Varmen kan opvarme dit brugsvand og blive ført ud i radiatorerne, eller hvis du har gulvvarme.

Vi kan installere en Metro varmepumpe på din husmur eller på taget. Derfra bliver varmen ledt via et rør ind i dit fordelingsanlæg. Vi anbefaler en kort rørføring for et mindst muligt varmetab. Når vi installerer din varmepumpe gennemgår vi dit forbrug, husets isolering, varmesystem og vinduer. Vi monterer og tilpasser din Metro varmepumpe, så du får en optimal løsning, der giver bedst effekt til husets og din families energibehov.

Vil du høre mere om mulighederne for at få installeret en Metro varmepumpe i dit hjem? Så kontakt os for en uforpligtende snak eller et godt tilbud.

Se siden: VARMEPUMPE

Luft / Luft VARMEPUMPE

NYHED

Bosch Compress 8000

Bosch Compress 8000 AA 8,5 kw

 

Bosch Compress:

Compress 8000 AA  23.000,- kr.
Compress 7000 AA   18.500,- kr.
Compress 5000 AA   16.000,- kr.
inkl. standart montering

Max. 3m Rørtræk.

Priser inkl. moms

Åbningstider

København

Rentemestervej 32 – 34
2400 København NV

Mandag – Fredag: 08.00 – 15.00

Kontakt os for aftale:
kontor: 38 87 19 89
Udstilling : 20 97 19 89

E-Mail: henrik@naturvarmecity.dk

Links

 

Facebook:

Øllegaard Naturvarme

Vores El Hjemmeside: 

www.el-cool.dk

IVT: 

www.ivt.dk

Bosch Climate:

www.bosch-climate.dk

Boring i Helsingør: 

http://www.tv2regioner.dk/

TV SPOT:

http://www.ivt.se/

Compress 6000 Jordvarmepumpe:

Produktbillede set fra siden

bosch-compress-5000-lw

 

Luft til Vand Varmepumpe:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

 

alt

 

Luft til Luft Varmepumpe Compress 5000 AA:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

alt