Solenergi | Solenergi kan dække hele husstandens elforbrug

Solenergi

Solen er kilde til vores største vedvarende energiressource. Solceller kan omdanne solenergi til elektricitet direkte i dit hjem. Fra solcellerne på taget bliver solenergien omdannet fra jævnstrøm til vekselstrøm og sendt ud til dine elektriske apparater i husstanden eller ud til forsyningsnettet.

En gennemsnitlig solskinsdag giver solenergi på 1000 kilowatt per kvadratmeter på en vandret solfanger. Med den rette vinkel, kan du opsamle op mod 1200 kilowatt. På en enkelt time modtager jorden mere solenergi end hele jordens befolkning benytter på et år. Og med en fornuftig solrig placering kan solvarmeanlægget årligt producere nok solenergi til at dække en gennemsnits families forbrug af el.

Vil du også i gang med at udnytte den varige solenergi til elektricitet og opvarmning? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder for at investere i solenergi.

Opvarmning med solenergi

Solvarmeanlægget omdanner solenergi til varme. Anlægget består af en stor, sort absorberende solfangende plade, der indsamler solens stråler. Fra pladen bliver solenergien transporteret via en frostsikker væske over til en varmtvandsbeholder. Den frostsikre væske afgiver sin varme og bliver genbrugt til ny opvarmning under pladen. Reguleringen ved varmtvandsbeholderen er styret af en pumpe, der automatisk måler væskernes temperatur og bliver aktiveret, når temperaturen i solfangeren er højere end temperaturen i vandbeholderen.

Du kan anvende det opvarmede vand til brugsvand eller til opvarmning gennem radiatorer eller gulvvarme. Solfangerne består af moduler, som du kan sammensætte efter dit behov. Vi anbefaler, at du får opsat 1,5 til 2 kvadratmeter solfanger per person i din husstand.

Solenergi med garanti

Når du får anlagt solcelleanlæg hos Naturvarmecity.dk giver vi 10 års garanti på produkter og 25 års garanti på anlæggets ydelse. Dermed er du garanteret en solid udnyttelse af solenergi og et minimalt vedligehold. Med solenergi får du vedvarende energi via et anlæg med lang levetid. Anlægget er naturligvis mest effektivt i solskinsvejr, men også ved overskyet vejr er vores solceller designet med henblik på en optimal indsamling af solenergi. Med den rette vinkling kan dit solcelleanlæg indsamle solenergi på samme niveau som Wien og Paris.

Solenergi kan typisk dække mindst 60% af husstandens samlede energibehov. Det er noget, du hurtigt kan mærke på de lavere energiregninger. Se vores forskellige solcellepakker, eller kontakt os og få svar på dine spørgsmål om solenergi til opvarmning og elektricitet.

Luft / Luft VARMEPUMPE

NYHED

Bosch Compress 8000

Bosch Compress 8000 AA 8,5 kw

 

Bosch Compress:

Compress 8000 AA  23.000,- kr.
Compress 7000 AA   18.500,- kr.
Compress 5000 AA   16.000,- kr.
inkl. standart montering

Max. 3m Rørtræk.

Priser inkl. moms

Åbningstider

København

Rentemestervej 32 – 34
2400 København NV

Mandag – Fredag: 08.00 – 15.00

Kontakt os for aftale:
kontor: 38 87 19 89
Udstilling : 20 97 19 89

E-Mail: henrik@naturvarmecity.dk

Links

 

Facebook:

Øllegaard Naturvarme

Vores El Hjemmeside: 

www.el-cool.dk

IVT: 

www.ivt.dk

Bosch Climate:

www.bosch-climate.dk

Boring i Helsingør: 

http://www.tv2regioner.dk/

TV SPOT:

http://www.ivt.se/

Compress 6000 Jordvarmepumpe:

Produktbillede set fra siden

bosch-compress-5000-lw

 

Luft til Vand Varmepumpe:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

 

alt

 

Luft til Luft Varmepumpe Compress 5000 AA:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

alt