Miljørigtig varme

Jordvarmeanlæg

Udskift dine nuværende energikilder med et jordvarmeanlæg og opnå så store besparelser, at investeringen hurtigt er tjent hjem igen. Med et jordvarmeanlæg er du sikret behagelig varme og varmt vand på en billig og miljørigtig måde.

Installering af jordvarmeanlæg

Et jordvarmeanlæg består af en varmepumpe samt et slangesystem, der indeholder frostvæske som sprit eller glykol. Når vi installerer jordvarmeanlæg, nedgraver vi slangerne på boligens grund i cirka én meters dybde og med cirka én meters mellemrum. Vær opmærksom på, at et jordvarmeanlæg til et almindeligt parcelhus skal bruge et areal på cirka 300 kvm. for at kunne levere tilstrækkeligt med opvarmning og varmt vand.

Hvordan fungerer et jordvarmeanlæg?

Gennem hele sommeren bliver varme oplagret i jorden. Varmepumpen i dit jordvarmeanlæg cirkulerer væsken i slangerne og kan på den måde hente jordens oplagrede varme og føre den direkte ind i boligens eksisterende varmeinstallationer såsom radiatorer.

Jordvarmeanlæg giver stabil varme

Med et jordenergianlæg får du stabil energi døgnet rundt, uanset årstiden. I modsætning til solceller og vindenergi har et jordvarmeanlæg den store fordel, at det leverer energi i ubegrænsede mængder hele året rundt. Dit jordvarmeanlæg arbejder altså kontinuerligt upåvirket af temperaturen udenfor, da varmen fra solen er lagret dybt nede i jorden, hvor den ikke forsvinder igen. Dit jordvarmeanlæg kan altså hente denne varme op, også selvom det er meget koldt i vejret, men det kræver naturligvis, at slangerne er lange nok og korrekt installeret.

Spar penge og vedligehold med jordvarmeanlæg

Det siges, at et jordvarmeanlæg giver mere end tre gange så meget energi tilbage, som det forbruger. Der er altså massive summer at spare på elregningen hvert eneste år, hvis du investerer i et jordvarmeanlæg. Med et jordvarmeanlæg kan du desuden holde dit CO2 udslip på et absolut minimum – til glæde for klimaet og de næste generationer.

Udover de økonomiske og miljømæssige fordele gør et jordvarmeanlæg dig uafhængig af stigende energipriser og gør dig bevidst om dit energiforbrug. Et jordvarmeanlæg har en lang levetid og meget lav vedligeholdelse. Således opnår du en enkel hverdag uden ubehagelige overraskelser. Køb et jordvarmeanlæg allerede i dag og begynd at spare penge med det samme.

Specialister i jordvarmeanlæg

Hos Naturvarmecity.dk har vi specialiseret os i at levere og installere energibesparende produkter af højeste kvalitet, såsom jordvarmeanlæg, varmepumper og jordvarme. Vores ambition er at reducere dit energiforbrug uden at gå på kompromis med komforten.

Kontakt Naturvarmecity.dk og hør meget mere om dine muligheder for at købe et jordvarmeanlæg hos os. Vi sikrer dig høj faglighed, grundig rådgivning og en skræddersyet løsning med maksimal ydeevne og lang levetid. Bestil et tilbud på jordvarmeanlæg her.

Luft / Luft VARMEPUMPE

NYHED

Bosch Compress 8000

Bosch Compress 8000 AA 8,5 kw

 

Bosch Compress:

Compress 8000 AA  23.000,- kr.
Compress 7000 AA   18.500,- kr.
Compress 5000 AA   16.000,- kr.
inkl. standart montering

Max. 3m Rørtræk.

Priser inkl. moms

Åbningstider

København

Rentemestervej 32 – 34
2400 København NV

Mandag – Fredag: 08.00 – 15.00

Kontakt os for aftale:
kontor: 38 87 19 89
Udstilling : 20 97 19 89

E-Mail: henrik@naturvarmecity.dk

Links

 

Facebook:

Øllegaard Naturvarme

Vores El Hjemmeside: 

www.el-cool.dk

IVT: 

www.ivt.dk

Bosch Climate:

www.bosch-climate.dk

Boring i Helsingør: 

http://www.tv2regioner.dk/

TV SPOT:

http://www.ivt.se/

Compress 6000 Jordvarmepumpe:

Produktbillede set fra siden

bosch-compress-5000-lw

 

Luft til Vand Varmepumpe:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

 

alt

 

Luft til Luft Varmepumpe Compress 5000 AA:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

alt