Naturens egen opvarmning

Varmepumpe

En varmepumpe benytter naturens eget opvarmningsprincip og er dermed en effektiv udnyttelse af naturvarme. Med en begrænset investering kan du overføre gratis energi til din bolig. En varmepumpe bruger ganske lidt strøm og er dermed en særdeles miljøvenlig løsning.

Læs mere om fordelene ved at investere i en varmepumpe her på siden eller kontakt os hos Naturvarmecity.dk, hvis du ønsker mere information.

Luft-til-luft varmepumpe

Danmarks mest udbredte varmepumpe er den såkaldte luft-til-luft varmepumpe. Den består af to kasser monteret på henholdsvis ydersiden og indersiden af husets mur. Varmepumpen kan omdanne selv en begrænset temperatur udendørs til en behagelig temperatur inde i huset. Ved at vende funktionen om i din varmepumpe, kan du desuden afkøle luften på varme sommerdage frem for at opvarme den.

Hvordan virker varmepumpen?

En luft-til-luft varmepumpe fungerer ved, at den udendørs kasse trækker varme ud af den omgivende luft og overfører den til kassen indendørs, som cirkulerer og opvarmer luften i boligen. En luft-til-luft varmepumpe fungerer således efter samme princip som et airconditionanlæg. Udendørsdelen sender varmeenergien til et kølemiddel, og dette kølemiddel opvarmes i en kompressor. Den afgiver derefter varmen til indendørsdelen, som kan fordele varmen ved hjælp af en blæser.

Stort set alle boliger opnår fordele ved en varmepumpe. Pumpen er nem at indbygge i et nyt hus, men du kan også forholdsvis enkelt få den eftermonteret i et eksisterende hus. Du kan med fordel kombinere din varmepumpe med andre varmekilder. Få rådgivning om dette af vores kompetente fagmænd.

Vi tilslutter din varmepumpe til et varmeoptagersystem, som består af nedgravede rør i ca. 1 meters dybde. Når din varmepumpe er i drift, cirkuleres en afkølet kølevæske gennem slangerne og giver varme i boligen.

Hvor længe holder en varmepumpe?

Jordslangerne har en meget lang holdbarhed, mens din varmepumpe må forventes en levetid på cirka 20 år.

Luft-til-vand varmepumpe

Ud over den populære luft-til-luft varmepumpe, findes der også en såkaldt luft-til-vand varmepumpe. Denne type kan du både anvende til rumopvarmning og opvarmning af brugsvand. Da installationen er mere krævende end ved en luft-til-luft varmepumpe, er udbredelsen i Danmark dog stadig begrænset.

Varmepumpen reducerer dit energiforbrug

Uanset hvilken varmepumpe du vælger, kan du være sikker på at opnå et fald i dit energiforbrug! En varmepumpe afgiver markant mere energi, end den bruger. Det betyder, at du kan spare mange penge på både strøm og varme. Tilbagebetalingstiden afhænger af anlægget, men typisk har investeringen tjent sig selv hjem på under 10 år. Derefter tjener du udelukkende på din varmepumpe, ligesom den er en populær investering, hvis du på et tidspunkt skal sælge din bolig.

Rådgivning og installation af varmepumpe

Få professionel rådgivning af veluddannede, dygtige fagfolk når du søger rådgivning eller ønsker at få installeret en varmepumpe i dit hus.

Hos Naturvarmecity.dk skræddersyr vi den helt rigtige løsning, som sikrer dig et reduceret energiforbrug. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder for at investere i en varmepumpe. Vores dygtige medarbejdere står altid til rådighed med information og et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefonnummer 38 87 19 89 eller send os en e-mail på kontakt@el-cool.dk.

Læs også om vores varmepumpe fra Metro og varmepumpe fra Bosch.

Luft / Luft VARMEPUMPE

NYHED

Bosch Compress 8000

Bosch Compress 8000 AA 8,5 kw

 

Bosch Compress:

Compress 8000 AA  23.000,- kr.
Compress 7000 AA   18.500,- kr.
Compress 5000 AA   16.000,- kr.
inkl. standart montering

Max. 3m Rørtræk.

Priser inkl. moms

Åbningstider

København

Rentemestervej 32 – 34
2400 København NV

Mandag – Fredag: 08.00 – 15.00

Kontakt os for aftale:
kontor: 38 87 19 89
Udstilling : 20 97 19 89

E-Mail: henrik@naturvarmecity.dk

Links

 

Facebook:

Øllegaard Naturvarme

Vores El Hjemmeside: 

www.el-cool.dk

IVT: 

www.ivt.dk

Bosch Climate:

www.bosch-climate.dk

Boring i Helsingør: 

http://www.tv2regioner.dk/

TV SPOT:

http://www.ivt.se/

Compress 6000 Jordvarmepumpe:

Produktbillede set fra siden

bosch-compress-5000-lw

 

Luft til Vand Varmepumpe:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

 

alt

 

Luft til Luft Varmepumpe Compress 5000 AA:

Produktbillede af ude- og indedel sammen

alt